Svenskan

 

NYHETER


200216


Hej alla, nu finns det en helt ny rapport ute och det börjar trilla in lite fisk. Här nere i de södra delarna av landet är det redan vår...så känns det i alla fall i Kalmar, där vi hade hela 9 grader i år. 


Nu ska databasen och poängräknaren också fungera som de ska och jag hoppas det är nu tydligt att förstå hur tävlingen är upplagd. Alltså: Den övre listan med enbart 3 fiskar/lag till lagtävlingen, och den undre listan med samtliga individuella fångster. Lagtälvingen sammanställer alltså lagpoängen och den individuella tävlingen sammanställer de individuella poängen från varje deltagare :) Därav ser poänglistorna naturligtvis lite olika ut! 


Sen är det så att ni kanske märkt at jag har legat lite lågt med både uppdateringar och fisket, vilket beror på ett ihållande diskbråck. Det har gjort att jag helt enkelt tappat orket lite och jag har inte heller kunnat fiska själv sedan september förra året. Det tär på en, speciellt nu inför vårmetet, som jag förmodligen måste hoppa över i år. Jag hoppas ni förstår. Nu ska det dock gå uppåt med aktiviteten från tävlingsledarne igen! 


Skitfiske önskar er

Braxmax


Tävla Individuellt

-Samtliga tävlingsregler gäller för denna kategori

-Maximalt antal poänggivande fiskar är 3 per deltagare, men man får anmäla så många man vill. Det är de 3 största ingår i tävlingen.

-Enbart de 3 största fiskar från ett lag ingår i lagtävlingen, resterande kommer synas i den individuella tävlingen


Info om betalning


Lagavgiften på 400kr eller den individuella
avgiften på 100kr betalas till följande konto:
Max Lösche
Swedbank
Clearingnr: 8169-5
Kontonummer: 974960491-5
Skriv lagnamnet som
meddelande!
Det går nu också bra att Swisha: 0725949704
(samma här, skriv lagnamn som avsändare)


Anmälan


Som vanligt anmäler ni er via mejl till mail@specimen-svenskan.se


Skicka med lagnamn och en lista på alla deltagare. Individuella deltagare skriver endast för- och efternamn.20200106


Nu är Svenskan 2019 avgjord och vinnarna är utsedda! Slutrapporten är nu publicerad och ni hittar den under knappen "Rapport". Trevlig läsning och grattis till alla vinnare individuellt och lag!


Välkomna till SST 2020!!! Då jag som tävlingsledare firar 10 års jubileum så önskar jag mgi 20 lag i år! Kan vi uppnå det? 


Skitfiske

/Max